Боксови ръкавици red-white strap PULEV SPORT


  Производител: PULEV SPORT
  Модел: ps36
  • 101.00 лв.


Опции


БЪРЗА ПОРЪЧКА


В най-кратък срок наш колега ще се свърже с Вас

Телефон:
ПОРЪЧАЙ

Базирайки се на мненията и съветите на най-добрите бойци в България и не само, създадохме боксови ръкавици тествани над 3 год.


Изработени от висококачествена телешка кожа, камуфлажните боксовите ръкавици - Ви предлагат изключителен комфорт, гарантират отлично бойно представяне и дълготрайна издръжливост.

Четирите слоя пяна, които Ви доставят най-добрата степен на защита е допълнително предимство, заради променливата плътност, така осигуряват и абсорбиране на енергията на всеки удар. От точката на удара до пълната повърхност на разпространение на генерираните вибрации, Вашите ръце са защитени. Анатомичната конструкция позволява естествено движение и държи артикулацията на ръката от китката до юмрука в оптимална позиция. Благодарение на тази подкрепа, боксовите ръкавици Ви осигуряват подобрено стискане на юмрука за по-голяма енергия в удара. Перфорираната повърхност на палеца, допълнително спомага на вътрешна подплата, да Ви доставя обдишване, за да чувствате комфорт през цялото време.
ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА:
- изключителна телешка кожа осигуряваща класически завършек с дълготрайна издръжливост

- четирите слоя за разпределение на енергията в пиковата зона на ударите -с мулти плътна пяна за осигуряване на максимална абсорбция на ударите и защита
- класически дизайн с възки - двойно подсилени шевове за изключителна устойчивост
- микро-перфориран панел на палеца за подобрена вентилация - подплата отвеждаща потта , предпазва от развитието на бактерии и удължава живота на този модел ръкавици.
-широка и здрава каишка за залепване, осигурява перфектна, правилна позиция на китката. Предотвратяваща контузий в тази част на ръката.

ТИП
ТИП Ръкавици

*Отстъпки при поръчка на количества, моля свържете се с нас: ТУК.