Условия за доставка

Доставка на стоки от SPORT-STAGE.NET

При направена поръчка до 16.00 ч. на текущия работен ден, то тя следва да бъде обработена и изпратена на същия ден. При направена поръчка след 16.00 ч., то тя следва да бъде обработена на следващия работен ден (събота и неделя, както и официалните празници в България се третират като неработни дни от гледна точка на превозвачите и не се обработват поръчки), изключение правят артикулите с удължен срок на доставка

Наш представител ще се свърже с вас на посочените от вас телефонни номера с цел уточняване и потвърждаване на поръчката в рамките на работното време:

Понеделник – Петък : 10:00ч. – 17:00 ч.

След потвърждаване на поръчката Ви, тя ще бъде доставена на посоченият от вас адрес в рамките на 24ч.

Всички поръчки изпратени от www.sport-stage.net се доставят чрез услугите на куриерска фирма Еконт (Econt). Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт в съответното населено място.

ВАЖНО: Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Еконт, така че да може да получи в срок поръчаните от него артикули, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Доставка в България:
1. Доставка до адрес
2. Доставка до офис на куриерска фирма Еконт